Skip to main content
Kreeft Auto

Kreeft socials

Hopppaaaaa!!

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in ons bedrijf? De ontwikkelingen en onze huidige voorraad delen we altijd als eerst via onze social media kanalen. Wat delen wij op deze social media kanalen.

YouTube

#kreeftweek

Elke vrijdag om 16:00 verschijnt een nieuwe Kreeftweek. Dani, Bas, Joey, Mariusz, Nico en Rino delen dan graag hun passie voor auto’s met jullie. Blijf up to date van de video’s en krijg een melding bij het verschijnen van een nieuwe video door gratis te abonneren op het YouTube kanaal.

Instagram

Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en het nieuwste aanbod? Houd onze Instagram pagina in de gaten. Via de Stories, reels en berichten stellen wij jullie op de hoogte van het laatste aanbod.

Facebook

Een leuke video over een bijzonder model uit onze voorraad. Ons nieuwste aanbod of de auto’s die de voorraad hebben verlaten. Dit en nog veel meer op onze Facebook Pagina.

LinkedIn

Ons aanbod met een zakelijk voordeel of gericht op de zakelijke rijder? Via Linkedin licht Dani regelmatig een auto uit die aantrekkelijk is voor de zakelijke bestuurder. Maar ook ons aanbod bussen en leuke zakelijke nieuwtjes komen hier regelmatig voorbij.

TikTok

Sneak preview in de auto en Dani die antwoord geeft op veel gestelde auto vragen? Dit en nog veel meer vind je allemaal op het Kreeft Auto TikTok kanaal.

Kreeft Auto

Neem een kijkje bij ons aanbod

video preview
€ 19.950,-
€ 299,- / maand

Nissan QASHQAI 1.2 N-Connecta  

Panorama | 360 Camera | 73671KM | 2018

video preview
€ 35.950,-
€ 399,- / maand

Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake 250 e Business Solution AMG Limited  

. | 40970KM | 2021

video preview
€ 16.950,-
€ 199,- / maand

Volkswagen Polo 1.0 TSI Highline  

App Connect. | 100001KM | 2018

Aanbod bekijken