Skip to main content
Kreeft Auto

Kreeft historie

Hopppaaaaa!!

Hoe is het allemaal begonnen? En wat waren de hoogtepunten die wij tot nu toe hebben mee mogen maken.

2021

Kreeft poetsservice met Detailer Rino!

Kreeft breidt haar werkplaats en showroom tak uit met het realiseren van hun eigen poetstak met Detailer Rino. Zo is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van de poetsservice van Kreeft.

2021

Schoonmaakproducten

Kreeft Auto biedt haar klant een grote lijn aan schoonmaakproducten in de showroom. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

( Borstel, velgenreiniger en een lekker geurtje)
(Doekje, glasreiniger en een lekker geurtje)
,, ( Bandenzwart, Cockpit reiniger, glasreiniger, Gloss max, Velgenreiniger en twee doekjes)
(interieur shampoo, Auto shampoo , Auto wax, Mercury Spuitbus 360 graden en wasspons)

Zomer 2021

Opening van onze nieuwe locatie!

Na 5 jaar op de Kruitmolen in Enkhuizen te hebben gezeten, zijn we in 2021 verhuisd naar onze nieuwe locatie: Het Witte Hert 15 in Enkhuizen.

We hebben de gehele locatie aangepakt, we hebben muren eruit gesloopt en  de boel een make-over gegeven. En we hebben onze tweede liefde, onze liefde voor skieën, terug laten komen in het interieur. We beschikken nu over een nog grotere garage met totaal drie bruggen en een overdekte, warme en droge showroom. 

2020

Uitbreiding sponsoren verenigingen

Sponsor uitbreidingen naar verschillende lokale voetbalverenigingen, Kreeft Auto staat nu langs nog meer voetballijnen in Noord Holland.

2020

Start van onze #KREEFTWEEK

Na de toenemende vragen over hoe het importeren van auto’s in zijn werk gaat start Dani in mei 2020 met het filmen van de import van de auto’s. Dit wordt de start van de wekelijkse videoreeks De KREEFTWEEK! Iedere vrijdag om 16:00 te zien op het Kreeft Auto YouTube kanaal. In de Kreeftweek verteld Dani wekelijks over de nieuwste updates en weetjes binnen ons bedrijf. Welke parels zijn er binnengekomen en welke auto’s er allemaal Hopppaaa zijn verkocht.

2019

Sponsor Carnavalsvereniging de Haringhoppers

Sponsoring Biljartvereniging en diverse carnavalsverenigingen zoals de Carnavalsvereniging De Haringhoppers in West-Friesland.

2018

Dani bij het team van Kreeft Auto

Ook Dani stort zich met zijn passie voor auto’s in het familiebedrijf. Met Dani en Joey in het bedrijf kan het bedrijf gaan uitbreiden. Klantenservice, inkoop, klussen in de garage, ze draaien hun handen er niet voor om.

2018

Sponsoring Darter Silko Visser

Sponsoring buitenland toernooien darter Silko Visser.

2017

Kreeft / Madjoe Volleybalvereniging smart

Naast de welbekende West-Frisia Smart wordt er ook een Smart omgedoopt voor de Madjoe Volleybal vereniging. Een begrip in Enkhuizen en omstreken.

2016

Gedeelde hoofdsponsor Madjoe Heren 1

Gedeelde hoofdsponsor Madjoe heren 1 uit Enkhuizen.

2016

Hoofdsponsor bij West-Frisia

Hoofdsponsor bij West- Frisia, waarbij als kers op de taart een smart wordt omgedoopt tot dé bekende rood/ gele West-Frisia Smart.

Zomer 2016

Oprichting en BOVAG lidmaatschap

Bas start volledig voor zichzelf in samenwerking met monteur Nico met het repareren en monteren van auto’s. Direct na de start van Kreeft Auto wordt de gehele werkplaats in orde gemaakt om volledig te doen aan het BOVAG lidmaatschap en sluit het bedrijf zich in om lid te zijn als BOVAG Garage.

Ook komt Joey Kreeft direct bij het bedrijf om het team te versterken. De zoektocht naar parels breidt uit! Meer handjes betekent ook meer focus op het zoeken van mooie parels voor klanten.